De oplossingen voor flexwerkkantoren

Dat de traditionele en vaste vormen van werkplekken steeds vaker worden vervangen door flexibele modellen is een ontwikkeling welke al jaren kan worden waargenomen. Het nieuwe werken is een feit. Deze trend van mobiel werken wordt ook ondersteund door toonaangevende marktonderzoeksbureaus. Door internet, telefoon en IT-oplossingen is het mogelijk geworden om onafhankelijk te zijn van bedrijfslocaties. De toegenomen mobiliteit met het probleem van ongebruikte kantoorruimte en het aanbieden van werkgelegenheid is een steeds groter wordende kostenpost voor een bedrijf. Als een bedrijf voor de werknemers, die niet of slechts tijdelijk op het bedrijfsterrein werken, flexibele oplossingen voor de werkplek inricht dan kunnen hiermee kosten bespaard worden en zorgt dit voor een verhoging van medewerkerstevredenheid. De Balans tussen productiviteit op het werk een beheersbaar privéleven zijn beter op elkaar afgestemd.

Door het inrichten met flexwerkplekken is er een enorme behoefte om de administratie en persoonlijke bezittingen van het personeel op te bergen.

Scheeres levert met het UniCompact programma en Prefino lockers uitstekende oplossingen om aan de behoefte van flexwerkplekken tegemoet te komen.

UniCompact verrijdbare stellingen kunnen in een lage uitvoering geleverd worden. De kasten zijn op diverse dieptes verkrijgbaar, zowel geschikt voor ordners, archiefdozen als laterale of frontale hangmappen. De metalen fronten kunnen in veel kleuren geleverd worden. Daarnaast is het mogelijk om de fronten in glas of met een houtprint te leveren.

In de lage uitvoering zijn de kasten tevens geschikt als scheidingswand of roomdivider om afdelingen te splitsen.

Prefino Lockers zijn zeer fraaie lockers die o.a. zeer geschikt zijn voor plaatsing in een kantoor of in de fitness omgeving. Deze type lockers ondersteunen het gebruik van Het Nieuwe Werken op de daarvoor bestemde (flex) werkplek.

Deze kasten zijn naar keuze uitvoerbaar met Stalen, HPL of Glazen deuren. Naar keuze leverbaar met 30 of 40 cm. brede deuren. Indeling is variabel leverbaar met 1, 2, 3, 4, 5 of 6 deuren boven elkaar.