Luchtverkeersleiding Nederland

Schiphol

Verrijdbare Magazijnstellingen

Voor efficiënte en effectieve opslag

Luchtverkeersleider worden?

Kijk op www.lvnl.nl

Efficiënte Magazijnopslag

Over de Luchtverkeersleiding Nederland

Luchtvaart verbindt Nederland met de wereld. De luchtvaart is essentieel voor de bereikbaarheid van het drukbevolkte Nederland en de omringende landen. Al meer dan 90 jaar lang zorgt Luchtverkeersleiding Nederland – LVNL – voor veilige verkeersstromen in de lucht. Dit doet men op een professionele en vakkundige manier. Luchtverkeersleiding Nederland is er trots op dat men deze verantwoordelijke taak mag uitvoeren!

Belangrijke pijler

Door sterk samenspel in de keten van luchthaven, overheid, luchtvaartmaatschappijen en de luchtverkeersleiding, is Schiphol uitgegroeid tot één van de grootste en kwalitatief meest hoogwaardige luchthavens ter wereld. De luchtvaart is een belangrijke economische pijler voor de BV Nederland. LVNL is en voelt zich  medeverantwoordelijk dat de luchtvaart zich veilig kan blijven ontwikkelen.

Geïnteresseerd in een baan bij LVNL?

Luchtverkeersleider worden is een uitdagend traject en de uiteindelijke functie is nog uitdagender. Meer weten? Lees de mogelijkheden op LVNL

De Opgave

LVNL werkt veilig, efficiënt en daardoor opgeruimd en geordend. Dit geldt niet alleen voor de werkplekken op ´kantoor´ in de mooie grote toren op Schiphol, maar is onderdeel van de cultuur van het bedrijf en dus ook van toepassing in de magazijnen en op alle andere locaties.

Voor een efficiënte opslag klopte LVNL bij ons aan. Een bestaande leverancier van LVNL had UniCompact aanbevolen op basis van goede ervaringen in het verleden. In nauwe samenspraak met de Facility Manager van LVNL is gekomen tot een optimale inrichting van het magazijn, waarbij verrijdbare magazijnstellingen een belangrijk onderdeel vormden.

LVNL vergeleek prijs en kwaliteit van het voorstel met een aantal andere aanbieders, en kwam tot de conclusie dat UniCompact het beste voorstel had neergelegd, waarna ons de opdracht gegund is.

Het Resultaat

Een opgeruimd, efficiënt magazijn met onze Maxitheek verrijdbare magazijnstellingen. Moderne uitstraling door de ergonomisch vormgegeven handwielen en oog voor de detail door bij de logistieke hoofdgangpaden een aanrijdbeveiliging te plaatsen met herkenbare markering.

Het blauw van de kopwanden is afgestemd op de kleur die je op Schiphol overal ziet.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055-3689549 of gebruik het contactformulier.

CONTACT
Verrijdbare magazijnstellingen
Opdrachtgever: Luchtverkeersleiding Nederland
Website: lvnl.nl
Oplevering: 18 December 2017
Services: Verrijdbare magazijnstellingen