Museum Het Valkhof

Museum Het Valkhof

Museum Het Valkhof

Museum Het Valkhof

Lades met waardevolle materialen veilig achter schuifdeuren

Museum Het Valkhof

Museum Het Valkhof

100% uittrekbare lades met hoog draagvermogen en mogelijkheid tot vakverdeling

Museum Het Valkhof

Museum Het Valkhof

Moderne verrijdbare stellingen in een mooie oude omgeving

Museum Het Valkhof

Museum Het Valkhof

Museale opslag bij Museum het Valkhof

Over het museum

Museum Het Valkhof is een museum in Nijmegen, in de Nederlandse provincie Gelderland. Dit museum bestaat sinds 1999 en is ontstaan uit het samengaan van het Museum G.M. Kam voor archeologie en de Commanderie van St. Jan voor oude en moderne kunst. De collectie van het museum omvat een grote en belangrijke verzameling Romeinse archeologie en een bijzondere collectie moderne kunst. In november 2008 werd de statutaire naam van het museum gewijzigd in Stichting Museum Het Valkhof-Kam

Museum Het Valkhof staat aan het Kelfkensbos, aan de rand van het park Valkhof. Ooit lag hier een Romeins legerkamp, later liet keizer Karel de Grote er zijn palts (paleis) bouwen. Het huidige gebouw is ontworpen door Ben van Berkel en werd op 14 september 1999 geopend door koningin Beatrix.

De strakke lijnen en heldere kleuren van het gebouw contrasteren sterk met het park waarin het gelegen is.  De architect koos voor een centrale trappartij, waarvan de onderkant al op het voorplein begint.

Lees verder op Wikipedia

De Opgave

lorem ipsum

Het Resultaat

Lorem Ipsum

De Kengetallen

Lorem Ipsum

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055-3689549 of gebruik het contactformulier.

CONTACT
Opdrachtgever: Museum het Valkhof
Oplevering: Oplevering 2013
Services: Museumopslag in verrijdbare en statische stellingen

Plaats een reactie op dit artikel