Branche Oplossingen voor Kantoor

Archiefoplossingen voor kantoren

Nieuwe manieren van werken rukken op. Er komt meer balans in de manier van werken van kantoormedewerkers. Aandacht voor activiteitgebonden zones op kantoor, meubilair dat die activiteit zo goed als mogelijk ondersteunt en minder echt vaste werkplekken. Toch blijft iedere medewerker behoefte houden aan zijn eigen opslagmogelijkheid. Voor lopende dossiers, voor persoonlijke eigendommen, voor laptops en andere electronische hulpmiddelen.

Daarnaast is er nog het geheugen van uw organisatie. En die is natuurlijk zoveel als mogelijk digitaal. Maar niet 100%. Voor de behoefte aan opslag van de financiële- of orderadministratie, tekeningen, ontwerpen, of van persoonlijke eigendommen bieden we tal van intelligente oplossingen.

Individuele berging met electrisch verrijdbare stellingen

Geen lelijke kabels meer en een elegante besturing met geavanceerd toegangsbeheer. Verrijdbare stellingen op kantoor zijn allang geen lelijke grote robuuste rekken meer, maar mooi vormgegeven stellingen die passend zijn bij uw onderneming. Toegangsbeheer kan geregeld worden per gangpad, en zelfs per rekdeel, en de besturing kan door middel van een app op uw telefoon plaatsvinden. Simpel maar doeltreffend en een prachtige oplossing die u zo midden in uw kantoor neer kan zetten.

U bespaart tot 100% ruimte op uw opslag en creëert meer vloeroppervlak op dure meters.

Meer weten? Laat ons u adviseren en de mogelijkheden tonen.

Producten

Nieuws

Referenties

Kennisbank

Meer weten over branche oplossingen voor Kantoor?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.