Webwinkel Greenjump kiest voor legbordstellingen van Unicompact

Populaire biologische webwinkel Greenjump breidt magazijncapaciteit uit

Ben je op zoek naar leuke en 100% veilige producten? Green Jump heeft alles voor jouw baby of kind in één winkel waardoor je zekerheid hebt over de kwaliteit van de producten en tijd bespaart .

Greenjump is een vrij jonge maar snel groeiende webwinkel die in diverse media in het middelpunt van de belangstelling staat door haar consequente keuze voor een biologisch , veilig en duurzaam assortiment. Door deze bewuste keuze is Greenjump populair in haar doelgroep en trad enige tijd geleden de behoefte op om de magazijnruimte verder uit te breiden en te flexibiliseren om de servicegraad richting haar klanten hoog te houden.

Hierbij heeft Greenjump bewust gekozen voor de legbordstellingen van UniCompact. Niet alleen omdat onze legbordstellingen flexibel zijn en eenvoudig uit te breiden als dat nodig is, maar vooral omdat de stellingen zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd worden.
De productie van de legbordstellingen vindt in Duitsland plaats onder ISO-14001 keurmerk, op basis van zo veel als mogelijk gerecycled metaal.

Productie legbordstellingen voorzien van EMAS-keurmerk

Daarnaast is door de Europese Commissie het EMAS-keurmerk verleend aan de producent.
Emas is qua regelgeving vrijwel gelijk aan ISO 14001, echter in tegenstelling tot ISO 14001 vereist het EMAS systeem dat er periodiek extern informatie wordt verstrekt over de milieuprestaties.
Hierdoor zijn deze toetsbaar geworden en leidt het systeem tot nog betere resultaten op milieugebied dan alleen een ISO-14001 keurmerk.

Als de legbordstellingen dan ook nog eens afgeleverd worden met een vrachtwagen die voldoet aan de EURO5-klasse, blijkt dat de legbordstellingen van UniCompact perfect geschikt zijn voor de hoge eisen die Greenjump terecht aan haar leveranciers stelt.

Wij hopen in ieder geval in de toekomst de prettige samenwerking met Greenjump een verder vervolg te kunnen geven.