Ook de Wageningen Universiteit is overtuigd

De Wageningen University en Research Centre heeft voor de publieksruimtes van het prachtige nieuwe FORUM-gebouw gekozen voor Unicompact als leverancier.

Onderscheid

Duidelijk onderscheid is reeds in de aanbestedingsfase gemaakt tussen gewone depotstellingen en het “zichtwerk” in de publieke ruimtes. De publieke ruimtes zijn het visitekaartje van de Universiteit hetgeen hogere eisen stelde aan de uitstraling en afwerking van de te leveren bibliotheekstellingen, terwijl de verrijdbare stellingen in de kelders van het pand een basic uitstraling dienden te hebben.

Afwerking

Niet alleen de binnen de bibliotheekwereld gebruikelijke gesloten staanders werden gevraagd, maar ook een volledig gesloten ombouw, maatwerk rubricering, vrije keuze in RAL-kleuren door de interieurarchitecte van de WUR en grote flexibiliteit in de opstelling. Daarnaast een aantal speciale wensen die met behulp van interieurbouwmaatwerk zijn ingevuld.

Resultaat

Het resultaat: 4 kilometer bibliotheekstellingen voor boeken, tijdschriften en kranten in naar onze mening één van de mooiste universiteitsgebouwen van Nederland.

Meer afbeeldingen en informatie vindt u hier